Az Építészeti Termékgyártó Központból az új évtizedre egy négy üzletágat magában foglaló szakképzett, több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező új cég, a KÉSZ Metaltech Kft. lett. Elsődlegesen acélszerkezetek szerelésével foglalkozunk, de emellett a többi üzletágunkban megtalálható az esztétikai és ipari homlokzatok gyártása, értékesítése és szerelése. Egy olyan ágazat a KÉSZ Csoporton belül, amely a csoport tudását, a Metaltech szakembereinek tudását és saját gépparkját együttesen használva juttatja el a legoptimálisabb megoldást a megrendelőnek.

MetalTech

Fő üzletágunk az acélszerkezet építési projektekre specializálódott. Több mint 30 éves tapasztalatunk van komplex projektek, kiemelt acélszerkezeti beruházások terén mind Magyarországon, mind a nemzetközi piacokon. Csapatunk már számtalanszor bizonyított a legnagyobb magasépítési acélszerkezet munkákon, ahol határidőre az elvárt minőségben végeztük el a feladatot. Nagy tapasztalattal rendelkezünk, ezért pontosan tudjuk, hogy hogyan kell az egész folyamatot végig vinni, a gyártmánytervezéstől a kivitelezésig és a szerelésig.
Emellett a tervezéstől a szerelésig ismerjük homlokzatburkolási folyamatot. Általunk forgalmazott vagy gyártott termékek, tapasztalt csapat, saját gépek - ezzel garantáljuk, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek. Mindezek mellett üzemünk CNC megmunkáló központjával anyag függetlenül tudunk lemezt megmunkálni akár extrém nagy felületek esetében is, amivel ki tudjuk szolgálni a belsőépítészeti és reklámipari igényeket is.

MetalTech

Első benyomás nemcsak egy épület esetében is nagyon fontos. Ahogy meglátjuk már kialakul bennünk egy érzet. Ehhez a pozitív érzéshez, kezdéshez járulunk mi hozzá. Olyan egyedi stílust adunk az épületnek, amely nemcsak egyedülálló, hanem minőségében is a Nyugat-európai színvonalat hozza. Az általunk forgalmazott, gyártott, vagy éppen megmunkát homlokzatburkolatok a világ elit márkái közé tartoznak. A szint nálunk az Equitone, Alpiloc, vagy A Fundermax termékek minősége. Hazai viszonylatban egyedülálló esztétikai burkolat nagykereskedelmet is üzemeltetünk.

Az eddig megvalósított változatos projektjeink bizonyítják, hogy üzletágaink kollegáink segítségével naprakész tudásra építve szállítják a lehető legjobb megoldásokat partnereinknek.