Miért a KÉSZ Metaltech?

A legtöbb vállalkozás karrieroldalán mindig feltűnnek az ehhez hasonló kérdések. A legtöbb vállalkozás pedig válaszként sorolni kezdi ugyanazon, ismert tulajdonságokat. 
Mi nem. Mi azt mondjuk el, amik és akik vagyunk. 

A KÉSZ Metaltech ugyanis nemcsak egy gyártással és kivitelezéssel foglalkozó cég.
Az acélszerkezetek, a homlokzatburkolatok vagy éppen az üvegszerkezetek tervezése, gyártása és kivitelezése csupán szolgáltatásaink egy részét képezik. Ügyfeleink és partnereink mellett kollégáink és munkatársaink érdekével is ugyanúgy törődünk. A szakoktatásuk és a véleményük cégünk alapját szolgálják és egyben jövőjét építik. Csapatkohéziónk egyszerre épül a tapasztalt munkaerő és a fiatal generáció kreatív innovációira.

Egyedi szolgáltatást nyújtunk egyedi területeken.
A KÉSZ Metaltech szakterületén belül a tervezés, gyártás és kivitelezés teljes láncolatát vállalni tudjuk – és vállaljuk is, továbbá összetett projektek megvalósításában is részt veszünk, köszönhetően többek között a kiemelkedő szakmai tudásunknak és a KÉSZ Csoport támogató hátterének. Széles körű portfóliónk olyan ikonikus projektek megvalósítását teszi lehetővé, amelyek alapvetően meghatározzák városaink képét. Egyaránt fogadjuk a nemzetközi és a magyar piaci megkereséseket. Tesszük mindezt azért, mert a nyugati régiókban alkalmazott szaktudást a hazai hozzáértéssel ötvözzük. Korábbi ügyfeleink és megrendelőink emiatt is keresnek fel újra és újra minket.

Ezek vagyunk mi. Ez a KÉSZ Metaltech. 

Ha úgy érzed, itt a helyed, tekintsd meg nyitott pozíciónkat vagy lépj velünk kapcsolatba! 

 

Ha aktuális állásajánlataink között most nem találtál kedvedre valót, regisztrálj önéletrajzoddal a lenti linken, hogy első kézből értesülj legújabb karrierlehetőségeinkről.