Rólunk

A KÉSZ Metaltech a több mint négy évtizede alapított KÉSZ Csoport tagja, mely mára már a hazai és nemzetközi piac sokoldalú, rendkívül széles portfólióval rendelkező, építőipari fókuszú, innovatív, a fenntarthatóságot kiemelt helyen kezelő vállalatcsoportja. Maga a KÉSZ Metaltech Kft. 2020-ban az Építészeti Termékgyártó Központból alakult újjá, magával hozva annak több mint 30 éves tapasztalatát, majd 2023-tól két stratégiai partnerével, a KÉSZ Ipari Gyártó Kft-vel és a Baumetall Design Kft-vel közös ernyőmárkaként folytatja tevékenységét. A három vállalat immár közösen, a KÉSZ Metaltech márka égisze alatt nyújt minden ügyféligényt kielégítő, magas minőségű szolgáltatást az acélszerkezetek, épületburkolatok, valamint a megújuló energiához kapcsolódó építészeti megoldások terén a tervezés, gyártás, termékértékesítés és kivitelezés értéklánc egészén.

Mérnökeink és szerelő munkatársaink precizitása, kreativitása és szenvedélye ikonikus alkotásokban ölt testet, de az átadásig vezető út is biztosan alapokon nyugszik, hiszen saját erőforrásainkra építhetünk mindig! A BIM módszertan áthatja tevékenységünk minden elemét, gyártástervezésünket mesterséges intelligenciával támogatjuk, a régióban egyedülálló kapacitással rendelkezünk a kecskeméti acélszerkezet-gyártó központunkban, valamint számos, világszínvonalú építészeti homlokzatburkolati termék megmunkálását és kizárólagos forgalmazását is ellátjuk.

Atlétikai stadion

Csapatunk már számtalanszor bizonyított a legnagyobb magasépítési acélszerkezet munkákon, ahol határidőre az elvárt minőségben végeztük el a feladatot. Nagy tapasztalattal rendelkezünk, ezért pontosan tudjuk, hogy hogyan kell az egész folyamatot végigvinni, a gyártmánytervezéstől a kivitelezésig és a szerelésig. Emellett a tervezéstől a szerelésig ismerjük a homlokzatburkolási folyamatot. Általunk forgalmazott vagy gyártott termékek, tapasztalt csapat, saját gépek - ezzel garantáljuk, hogy az optimális megoldást nyújtsuk megrendelőinknek. Mindezek mellett üzemünk CNC megmunkáló központjával anyagfüggetlenül tudunk lemezt megmunkálni akár extrém nagy felületek esetében is.

KÉSZ MetalTech

Első benyomás nem csak egy épület esetében nagyon fontos. Ahogy meglátjuk már kialakul bennünk egy érzet. Ehhez a pozitív érzéshez, kezdéshez járulunk mi hozzá. Olyan egyedi stílust adunk az épületnek, amely nemcsak egyedülálló, hanem minőségében is a nyugat-európai színvonalat hozza. Az általunk forgalmazott, gyártott, vagy éppen megmunkált homlokzatburkolatok a nemzetközi piacon számos jellegzetes épületet öltöztettek fel – nem véletlenül jegyzik ezeket a termékeinket Európa-szerte a csúcskategóriás márkák között.

Az eddig megvalósított változatos projektjeink bizonyítják, hogy kollegáink naprakész tudására építve a lehető legjobb megoldásokat szállítjuk partnereink részére.

Ezek vagyunk mi

Ismerje meg üzletágainkat

A kompromisszumok nélküli kivitelezés határozza meg munkánkat, a megrendelőink problémáira a sajátunkként tekintünk. A tervezés, a gyártás és a kivitelezés során saját erőforrásainkra támaszkodunk, és 30 éves tapasztalatunk révén a legmagasabb ügyféligényeket is kielégítő, konzultatív szolgáltatást nyújtunk a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.

Tanúsítványok

Acélszerkezetek szerelése és beépítése

ÉMI Nyilatkozat nukleáris: Építés tervezés

ÉMI Nyilatkozat nukleáris: Építőipari jellegű acélszerkezetek és egyéb épületszerkezetek, burkolatok szerelése

ÉMI Nyilatkozat nukleáris: Hagyományos ipari korrózió ellen védő festékbevonatrendszerek készítése (felülettisztított acél alapfelületen)

ÉMI Nyilatkozat nukleáris: Hegesztett tartók és betételemek, acélszerkezeti termékek gyártása

Épülethomlokzati, árnyékoló, álmennyezeti rendszerek tervezése, gyártása, szerelése; acélszerkezetek szerelése és beépítése, alumínium és műanyag nyílászárók és függönyfalak tervezése, gyártása, beépítése

Erőművi-, híd- és egyéb fémszerkezetek tervezése, gyártása, felületvédelme és értékesítése, szerkezet-szerelés

Hegesztett szerkezet gyártása, helyszíni szerelése, átalakítása vagy javítása során végzett ömlesztőhegesztés

Környezetvédelmi terméknyilatkozat

Tanúsítvány hegesztéssel kapcsolatos minőségirányítási követelmények teljesítéséről

Teherbíró acélszerkezeti elemek EXC4-ig az EN 1090-2 szerint (vágás - lyukasztás - alakítás, hegesztés, korrózióvédelem, szerelés)

Teljesítmény-állandósági tanúítvány: GEZE NRWG mit Schüco-Profilen

Teljesítmény-állandósági tanúsítvány: ADS 65NI SP termék

Teljesítmény-állandósági tanúsítvány: Schüco ADS 80 FR 60 termék

Teljesítmény-állandósági tanúsítvány: Schüco ADS termékek

Teljesítmény-állandósági tanúsítvány: Schüco RWA System Schüco AWS

Partnereink

Lépjünk kapcsolatba