KÉSZ Greentech

A fenntarthatóság döntés kérdése. Olyan döntésé, amely napjainkban alapvető elvárás minden felelősen működő vállalatnál. Büszkék vagyunk, hogy a KÉSZ Metaltech életében ezt a törekvésünket a következő szintre emeltük: a KÉSZ GREENTECH szintjére.

A KÉSZ GREENTECH több mint egy termékportfólió fantázianeve. Egy olyan üzletágról beszélünk, amely a megújuló energiához és a fenntarthatósághoz kapcsolódó termékportfóliónk összes elemét és összes területét érinti, illetve lefedi. Minden innovációs fejlesztésünkkel – legyen az akár napelemes épületszerkezeti beruházás vagy növényes homlokzatburkolati megoldás, a kezdetleges tervrajzoktól, az aktívan működő prototípusokon át, egészen a kész termékekig – egy környezettudatos, fenntartható jövőt alakítunk.

Solar parking

Solar parking

A német sbp sonne partnerünkkel és a KÉSZ Csoport több tagvállalatával közösen vágtunk bele a Solar parking, vagyis egy új, környezetbarát parkoló fejlesztésébe. Az aktívan működő első napelemes parkolónkat a kecskeméti központunkban helyeztük üzembe, amely megjelenésében és felépítésében is a fenntarthatóság jegyében született meg.

Solar parking
Tekintse meg az első napelemes parkolónk átadójáról szóló összefoglalónkat!
Solar Parking 1.1 avatása >
Kíváncsi lett?
Lépjünk kapcsolatba >

A Solar parking szerkezeti megoldása egy egyszerre innovatív és esztétikus megoldáson alapul. A feszített acélszerkezet kialakításának köszönhetően kisebb karbon lábnyommal számolhatunk a gyártás során, hiszen kevesebb nyersanyag beépítését követeli meg (a hagyományos tartószerkezeti megoldásokhoz képest). A könnyed szerkezet egyben teret ad a férőhelyek számának maximális kihasználásnak is.

A kétoldalas (bi-facial), német DIBt tanusítvánnyal ellátott napelemek által termelt energiát az elektromos autók közvetlen töltésére, a helyi energetikai felhasználására vagy akár a hálózati visszatáplálásra is igénybe lehet venni.


Solar cladding

Solar cladding

A napelemes homlokzatburkolat egy figyelemre méltó építészeti innováció, amely elegánsan integrálja a fotovoltaikus panelek révén a megújuló energiát, az épület árnyékolását és az építészeti homlokzatburkolattal szemben támasztott esztétikai követelményeket. A Solar cladding technológia nemcsak a látványt fokozza esztétikai kompromisszumok nélkül, hanem a nap energiáját is hasznosítja a tiszta és fenntartható megoldások előállítására, új szintre emelve az épület hatékonyságát.

Növelje épülete ellenálló képességét a KÉSZ Metaltech Solar cladding megoldásunkkal, amely prototípusát már Ön is megtekintheti a kecskeméti telephelyünkön.

Solar cladding
Kíváncsi lett?
Lépjünk kapcsolatba >

Solar roofing

Solar roofing

Solar roofing szolgáltatásunkkal úgy hasznosíthatja a tetőn elhelyezett napelemek előnyét, hogy nem kell kompromisszumot kötnie az esztétikai elvárások kapcsán sem. Az épületek energiahatékonyságának növelésére tervezett integrált napelemek egyszerre egyesítik a funkcionalitást, a tartósságot és a megújuló energiatermelést – miközben vizuálisan megkapó és környezetbarát megoldást is alkotnak.

A gyártás során felhasznált újrahasznosított anyagok a karbonlábnyom csökkentésével, a napelemek pedig a hosszú távú energiamegtakarítással járulnak hozzá, hogy a Solar roofing rendszerünk új szintre lépjen a fenntartható építészeti megoldások terén.

Solar roofing
Kíváncsi lett?
Lépjünk kapcsolatba >

Green roof

Green cladding

A zöld homlokzatburkolat egy előremutató és egyben mintaként szolgáló megoldást jelent a fenntartható építészeti piacon. A környezetbarát anyagok és az innovatív tervezés mind az esztétikát, mind pedig az épület szerkezetének energiahatékonyságát is javíthatja. Ugyanis a Green cladding az automata öntözőrendszerrel kiegészített zöld növényzetnek is otthont ad, valamint egyedi, esztétikus és egyben a városi zöld felületet növelése mellett jótékony hatással van az egész épület klimatizálására is. Ennek a prototípusa szintén a kecskeméti központunkban tekinthető meg.

Green roof
Kíváncsi lett?
Lépjünk kapcsolatba >

 

Lépjünk kapcsolatba