Az Építészkongresszuson állított ki a KÉSZ Metaltech

A hazai építésztársadalom legrangosabb eseményén, az Építészkongresszuson mutatta be termékportfólióját és projektjeit a KÉSZ Metaltech. A kiállítóként megjelent vállalatunk partnereivel közösen állított ki a MÉSZ és az Artifex Kiadó által szervezett nemzetközi eseményen.

Építészek fontos találkozási színtere a kongresszus, ahol a szakma jeles képviselőinek előadásait hallgathatják az érdeklődők és a szünetekben az üzleti networkingre is jut idő. Az idei téma az értékalapú építészet volt, melyet 8 előadó mutatott be  legkülönbözőbb szemszögekből.

A KÉSZ Metaltech partnereivel közösen állított ki az eseményen, így a Zambelli, a Keller minimal windows, a GKD, az EQUITONE és a Fundermaxszakmai támogatásával mutatta be termékeit. Ötletes kongresszusi szakmai kvíz segített abban, hogy a közönség többet tudjon meg arról, mivel is foglalkozik a KÉSZ Csoporton belül a KÉSZ Metaltech. Az építőipari fókusz minden résztvevő számára már régi lemez, kevéssé ismertek saját gyártású burkolataink, fejlesztéseink, amelyek a kortárs építészet igényeit szolgálják ki, sőt inspirálják. 

A bim.Group tervező kollégáinak megtisztelő érdeklődését a Keller minimal windows képviselője rögtönzött termékbemutatóval tette emlékezetessé. 

Az évente ismétlődő Építészkongresszus sajátossága, hogy minden évben egy nemrég átadott épületben rendezik meg. Idén a Testnevelési Egyetem új sportközpontja fogadta be a rendezvényt. Az előadások után szakmai körsétára invitálták a résztvevőket. Az egyes állomásokon a tervezők, a kivitelezők és a beszállítók mutatták be az alkalmazott megoldásokat, anyagokat. Nagy Mátyás Zoltán,  cégünk  műszaki igazgatója az épület acélszerkezetéről és a homlokzatburkolat szerelési munkáiról beszélt, hiszen ez a KMT-hez és partneréhez, az EQUITONE-hoz kötődik. 

Köszönjük a kollégáknak a közös szakmai munkát és a partnereknek a nagyszerű együttműködést! 

Lépjünk kapcsolatba