Itt a KÉSZ Metaltech katalógusa

Jó hírünk van. Megjelent a Kész Metaltech legújabb katalógusa. Habár a legtöbben az acélszerkezetekkel kötik össze cégünket, valójában már nagyot nőtt a portfóliónk. Látványos tető- és homlokzatburkolataink nem csak funkciójukat látják el tökéletesen, de esztétikai szempontból is figyelemreméltóak. A modern városképhez is érdemben hozzájáruló burkolatok magas minőséget képviselnek. Hogy mi található még meg katalógusunkban?  A közelmúltban készített üvegszerkezetek - függönyfalak és portálszerkezetek leírása, referenciái. Ne feledkezzünk meg a Greentech név alatt futó termékeinkről sem, melyek a jövőt hozzák el megrendelőinknek, hiszen napelemes épületszerkezeti megoldások, növényes homlokzatburkolatok érhetőek el nálunk.

A kínálatunkban saját hazai gyártásból és nemzetközi stratégiai partnerség által megvalósítható koncepciókat is lehet találni. Forgalmazott termékeink közül a Zambelli, a Keller Minimal Windows, a GKD, az EQUITONE, valamint a Fundermax márkákat is érdemes megismerni.

Belsőépítészethez, vagy például lépcsőhöz gyártott terméket is kínálunk, a Metal-Art Treppe például középületek, bevásárlóközpontok, hotelek, irodaházak és villák ékessége is lehet.

Ha azonban egyedileg megmunkált acélhomlokzatról, napjainkban oly divatos üvegportálokról, vagy kompozitról van szó, akkor is lehet ránk számítani. Főleg ipari ingatlanokhoz, középületekhez, irodaházakhoz, vagy épp sportlétesítményekhez, társasházakhoz ajánljuk ezeket a megvalósítási lehetőségeket.

Katalógusunk konkrét projektek képeivel ellátott, izgalmas és látványos összefoglalója termékportfóliónknak. Az általunk kínált megoldások építészeti alkalmazási lehetőségeire is találhat benne példákat. Számos referencia nyújthat ihletet egy-egy projekthez, persze mondanunk sem kell, ha szükséges, kollégáink a tervezésben és a kivitelezésben szakmai támogatással segítik az egyedi igényeket.

Itt lapozza fel!

Lépjünk kapcsolatba